Brzi kontakt

Suglasnost za korištenje podataka:

1 + 9 =

Telefon:
01 6608 499

Adresa:
Hrelićka 98,
Dugave – Zagreb

Email:
info@collum.hr

Radno vrijeme:
pon.-pet. od 7:00 do 22:00 h
sub. od 9:00 do 13:00 h

Od dijagnoze do rezultata

U prostoru Medicinskog fitnesa Collum djeluje tim stručnjaka iz fizikalne medicine, fizioterapije, funkcionalne i neuro kinetike, neurologije i radiologije koji na sveobuhvatan način pristupaju prevenciji od ozljeda, psiho-fizičkoj spremi vrhunskih sportaša i rekreativaca te post-rehabilitaciji svih dobnih skupina.

Svaki član ovog multidisciplinarnog tima sagleda vaš problem s više strana nakon čega zajednički stvaraju kompletnu sliku na temelju koje se izrađuju individualizirani programi s ciljem postizanja što bolje komunikacije uma s vlastitim tijelom.

U Medicinskom fitnessu Collum možete:

Unaprijediti svoje motoričke performanse, poboljšati specifičnost pokreta te ispraviti krivo držanje i kretanje koji uzrokuju razne tegobe lokomotornog sustava.

Kroz neourofeedback tretmane poboljšati kognitivne sposobnosti poput bolje koncentracije i fokusiranja te doći do bržeg i lakšeg opuštanja.

Dobiti drugo liječničko mišljenje u vezi ozljeda i bolesti lokomotornog sustava.

Skratiti vrijeme od dijagnoze do potpunog oporavka.

Biti siguran u svoj napredak jer se cijeli rehabilitacijski postupak prati inicijalnim, kontrolnim i završnim testiranjima.

Neurokinetika

Pokret je govor mozga

Fizioterapija

Napredne tehnike i terapeutski alati

Kineziterapija

Kretanje bez boli

Estetika

Neinvazivne metode za trajne rezultate

Upoznajte naš team

Branimir Vajda

Branimir Vajda

Voditelj


Neurokintički tretmani i treninzi, trigger point masaža

Ante Knežević

Ante Knežević

Fizioterapeut


Fizioterapeutski tretmani, fizioterapeutske vježbe

dr.med Ana Aljinović

dr.med Ana Aljinović

Fizijatar


Pregled i dijagnoza

Miroslav Pečatnik

Miroslav Pečatnik

Trener


Kineziterapija i treninzi

Collum je moj drugi dom

“Collum je moj drugi dom od prosinca 2008. Kad sam fit i dobro izgledam, to je znak da su moji posjeti redoviti. Branimir Vajda i cijela ekipa Colluma jako paze na nas. Oni znaju kako da u kratkom roku budemo “spremni” za bilo koju prigodu. Probao sam i na drugim mjestima ali…. ukratko, nigdje nije kao u Collumu! ”

Dalibor Petko

4 u 1

“Moje vježbanje u Collumu je “4 u 1”, vježbam radi izgleda, kralježnice, zadovoljstva i kondicije”

Ana Begić

Prijateljska, opuštena atmosfera

“Osim prijateljske, opuštene atmosfere koju stvaraju svi zaposleni članovi Colluma i jako ugodnog ambijenta, oduševljena sam profesionalnošću i individualnim pristupom. Posvećivanjem posebne pažnje mom treningu i nastojanju da se što ugodnije osjećam, nikad mi nije bilo veće zadovoljstvo vježbati.”

Csilla Barath Bastaić

Ovdje je i treniranje zabavno

“U Collum sam došla prvi put iz Splita u Zagreb po preporuci. Imala sam 18 godina i probleme s kralježnicom koje sam vukla još iz djetinjstva. Branimir Vajda i njegov stručni tim su te probleme riješili u nekoliko mjeseci. Zbog individualnog rada, tople i pozitivne atmosfere dobri rezultati dolaze brzo. Poput većine ljudi nisam tip od vježbanja, ali ovdje je i treniranje zabavno. Svake godine selim u Zagreb na par mjeseci da bih održavala svoje zdravlje, kondiciju i težinu uz stručni nadzor i najbolje uvjete koje sam doživjela samo u Collumu. Na tome im veliko hvala.”

Andrea Šušnjara

Istopio sam višak kilograma

“Višak kilograma istopio sam vježbajući u Collumu, pošto su se sve dijete kojima sam se podvrgnuo pokazale neuspješne. ”

Duško Čurlić

U Collumu intenzivno vježbam već tri godine

“Redovito vježbam zbog loše periferne cirkulacije, a pomaže mi pri sprečavanju nastajanja celulita. Budući da se vježbanjem oslobađa hormon sreće serotonin, nakon jutarnjeg treninga lakše se nosim s dnevnim obavezama i stresnim situacijama. Collum uz stručno osoblje ima poticajnu i pozitivnu atmosferu. Stoga u Collumu intenzivno vježbam već tri godine i to redovito 4 do 5 puta tjedno. ”

Jadranka Rilović

Kontaktirajte nas, saznajte kako vam možemo pomoći

Suglasnost za korištenje podataka:

9 + 8 =

Telefon:
01 6608 499

Adresa:
Hrelićka 98,
Dugave – Zagreb

Email:
info@collum.hr

Radno vrijeme:
pon.-pet. od 7:00 do 22:00 h
sub. od 9:00 do 13:00 h

Pratite nas na društvenim mrežama

Sva prava pridržana Brna d.o.o. 2023.  | Design by Prvi Web  | Uvjeti korištenja | Pravila privatnosti