Rješavanje najtvrdokornijih masnih naslaga u četiri koraka

Oct 24, 2016Estetika

Collumov tim razvio je program brzog i trajnog rješavanja masnih naslaga u četiri koraka:

  1. UZV snimka – za određivanje optimalnog protokola za tretiranje LPG CelluM6i uređajem
  2. IC sauna – za poticanje lokalne kapilarizacije masnog tkiva i ubrzavanje metabolizma
  3. LPG Cellu M6i tretmani -za poticanje cirkulacije i pražnjenje masnih jastučića
  4. Treniranje u sklopu Collumovih fitness programa – za razvoj globalnog krvotoka i sagorijevanje energije iz masnih stanica potrebne za mišićni rad

Tretmani se koriste isključivo uz treniranje u sklopu jednog od Collumovih fitness programa

Svaka osoba nakuplja masno tkivo u različitim količinama na različitim dijelovima tijela. Muškarci najčešće nakupljaju masno tkivo od struka naviše, a žene od struka prema dolje. Neke više na trbuhu i struku, neke na bokovima, a neke oko koljena ili na rukama. To su masne zone koje je zbog slabe cirkulacije najteže smanjiti.

Debljina tj. višak masnog tkiva u tijelu predstavlja estetski i zdravstveni problem. Distribucija masnog tkiva najčešće je različita kod muškaraca i žena. Akumuliranjem pretjerane količine masti bilo gdje u tijelu, lokalna cirkulacija postaje sve slabija zbog pritiska masnih nakupina na stjenke krvožilnog aparata.

Zbog slabljenja lokalne cirkulacije, usporava se metabolizam i postaje teže potrošiti nakupljenu mast. Iz istog razloga ti dijelovi tijela su i hladniji. Zbog toga ta mjesta zovemo “hladne točke.” Postepenim hlađenjem i usporavanjem metabolizma ova mjesta se pretvaraju u celulit koji je u odnosu na normalno masno tkivo tvrđe konzistencije.

Collumu je sada moguće UZV aparatom snimiti veličinu i strukturu masnih nakupina po zonama.

Na ovaj način određuje se radi li se o potkožnom nakupljanju masti ili intraabdominalnom (unutar trbušne stjenke).Tako možemo odrediti optimalan program za Vas i pratiti učinkovitost anticelulitnog tretmana.

Određuje se vrstu celulita i LPG program koji je najučinkovitiji za prokrvljivanje i otklanjanje masnih ili celulitnih nakupina. Kontrolna snimanja za praćenje rezultata obavljaju se periodično ovisno o cilju estetske transformacije.

masti

Koža ima sposobnost koristiti fotonsku energiju za poticanje regeneracije, što se prirodno događa u interakciji s niskofrekventnim valovima sunca, tj. infracrvenom spektru svjetla. Infracrveno svjetlo naše SAUNE sadrži ove male pakete energije i predaje ih Vašem tkivu.

Svrha grijanja tijela IC zrakama je primijeniti toplinu kako bi dobili bolju prokrvljenost potičući lokalnu kapilarizaciju masnog tkiva. Niskofrekventni infracrveni valovi prodiru od 3 do 5 cm u potkožno masno tkivo i stvaraju osjećaj ugode. Dovođenje krvi natrag u područja koja su imali ograničen protok krvi omogućava ubrzavanje metabolizma. Toplina omekšava masno tkivo i ono se počinje razgrađivati. Vraća se u krvotok u obliku kalorija, te sagorijeva kao izvor energije.

Estetski tretmani Cellu M6 ili ZWave metodom na EnPuls PRO uređajuistodobno potiču cirkulaciju i pražnjenje masnih jastučića. Bez boli i napora koža postaje glatka i zategnuta. Stimulacijom potkožnog tkiva učinkovito pomaže kod svih oblika celulita – na dodir bolni celulit, kompaktni, fibrozni celulit, meki celulit koji ima veliki udio vode u sebi, novi ili stari celulit nastao u trudnoći.

Treningom u sklopu Collumovih fitness programa razvija se globalni krvotok i utječe se na sagorijevanje masnih stanica potrebnih za mišićni rad.

Prijavi se na naš newsletter

Prijavite se na Collum’s newsletter i pronađite objašnjenje i rješenje za vaše fitness nedoumice.

Brzi kontakt

Suglasnost za korištenje podataka:

7 + 14 =

Telefon:
01 6608 499

Adresa:
Hrelićka 98,
Dugave – Zagreb

Email:
info@collum.hr

Radno vrijeme:
pon.-pet. od 7:00 do 22:00 h
sub. od 9:00 do 13:00 h

Pratite nas na društvenim mrežama